Skip to content

Tekton er ikke bare en ordinær tømrerbedrift – vi er lidenskapelige og hengivne byggmestere som brenner for å skape kvalitetsprosjekter fra grunnen av. Vår betydelige satsing på å tiltrekke og utvikle ansatte med riktig kompetanse og erfaring har resultert i en bred faglig spisskompetanse som få andre kan matche. Vårt navn har en betydningsfull historie som stammer fra det antikke Hellas og beskriver en person som har spesialisert seg innenfor byggefaget eller annet håndverksarbeid. Med dette navnet som inspirasjon er vi stolte av å være ekspertene på å bygge og skape noe fra bunnen av.

Som medlem i byggmesterforbundet tar vi vårt samfunnsansvar på alvor og jobber profesjonelt og seriøst for å opprettholde de høyeste standardene i utførelsen av tømrerfaget. Vi leverer ikke bare god service, men kvalitet og håndverk som vil vare i mange år fremover. Våre eiere er også aktive i selskapet, noe som gir oss muligheten til å tilby personlig service og være tilgjengelig for å løse eventuelle problemer som måtte oppstå i løpet av prosjektet.

Vårt team er dedikert til å levere grundig og profesjonell arbeid med stor oppmerksomhet på detaljer, uansett om det er mindre boligprosjekter eller større næringsbygg. Vi er din partner gjennom hele byggeprosessen, og vi brenner for å levere høy kvalitet i alle prosjekter, fra start til slutt. Vi er stolte av å være en sterk og konkurransedyktig aktør i markedet og er klare til å ta på oss alle typer byggeprosjekter – store eller små.

Så hvis du vil jobbe med en tømrerbedrift som kan levere de beste resultatene og skape noe fantastisk sammen med deg, er Tekton AS det opplagte valget. Vi representerer en høy standard for ekspertise og kompetanse innenfor byggefaget, og vi er dedikert til å levere grundige og profesjonelle byggetjenester til kundene våre. Med Tekton AS som din partner vil du ikke bare få god service, men en opplevelse som vil overgå alle dine forventninger.

 

kenneth

Kenneth Alexander Bolme
Daglig leder
kenneth@tekton.no
967 27 377

Kenneth Alexander har bakgrunn med 20 års erfaring som både tømrer og prosjektleder i tillegg til hans mesterbrev og fagskoleutdanning. Med en solid forståelse for både praktisk arbeid og planlegging av byggeprosjekter, har han opparbeidet seg en høy grad av ferdigheter og kompetanse innenfor sitt fagområde. Hans tidligere erfaring som prosjektleder i anerkjente byggefirmaer har gitt ham verdifulle ferdigheter og erfaring i å administrere store byggeprosjekter. Dette gjør ham til en god ressurs for ethvert prosjekt innen byggebransjen, og en person som vil kunne bidra betydelig til enhver utfordring han måtte ta på seg.

fredrik

Fredrik Hetland
Prosjektleder
fredrik@tekton.no
454 73 159

Fredrik har opparbeidet seg 15 års erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen som både tømrer, serviceleder og prosjektleder i distriktet. Med både mesterbrev og fagskoleutdanning har han en solid kompetanse innen sitt fagfelt. Gjennom sin tidligere rolle som tømrer og serviceleder har han opparbeidet en forståelse for praktisk arbeid og kundens behov. Som prosjektleder har han erfaring med planlegging og gjennomføring av både store og små byggeprosjekter. Med sin utdanning og erfaring er Fredrik en betydelig bidragsyter for enhver organisasjon i bygg- og anleggsbransjen.

Back To Top