Skip to content

Tekton tilbyr høykvalitets rehabiliteringstjenester for bolig og næringsbygg. Vi har lang erfaring med å utføre rehabiliteringsprosjekter, og vårt dyktige team av fagfolk vil sørge for at arbeidet utføres på en profesjonell og effektiv måte.

For boligeiere som ønsker å oppgradere og modernisere hjemmet sitt, kan vi hjelpe med alt fra kjøkken- og badrenovering til utvidelse, tilpasning av eksisterende rom til påbygg og tilbygg av eksisterende bygningskropp. Våre erfarne håndverkere vil jobbe tett med deg for å sikre at resultatet oppfyller dine forventninger og behov, samtidig som det holder høy kvalitet.

For bedriftseiere og eiendomsforvaltere kan vi hjelpe med å oppgradere og rehabiliterer næringsbygg og fasiliteter. Vi kan hjelpe med alt fra oppussing av kontorer og fellesområder til modernisering av fasader og tekniske installasjoner. Våre fagfolk har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å utføre jobben på en trygg og pålitelig måte.

Vi er spesialisert på rehabilitering av baderom, og kan hjelpe deg med alt fra enkle oppgraderinger til fullstendig renovering av badet ditt. Vi kan installere nye sanitærutstyr, flislegge, legge varmekabler, og mye mer. Våre erfarne håndverkere vil sikre at badet ditt blir både funksjonelt og stilfullt.

Uansett om du trenger rehabiliteringstjenester for bolig, baderom eller næringsbygg, kan du stole på Tekton for å få jobben gjort på en pålitelig og effektiv måte.

Back To Top